5% rabatt på ditt första köp!

@

STUDENT | KONDOMKUNGENSå du har hittat till vår studentsida? Trevligt! Vad gör Kondomkungen för studenter undrar du säkert nu. Svaret är att det beror lite på vad du, eller din förening, kan göra för oss. Vi har sedan starten 2004 samarbetat med så gott som samtliga studentföreningar i Sverige. Samarbetet kan se ut på olika sätt. Ofta handlar det om att vi hjälper till att fylla Goodie-bags med intressant innehåll. Allt från 20-20000 stycken.

Men det är inte allt
Vi har, som säkert vet, möjligheten att göra kondomer med eget tryck. Det är väldigt uppskattat. Både av privatpersoner som vill göra något skoj. Men också av företag som vill göra reklam för sig eller studentföreningar som vill synas på ett extra bra sätt. Som student subventionerar vi priset. REJÄLT! 

Vill du köpa kondomer billigt? 
Aha, det var därför du kom hit. Då finns många alternativ. Kika in våra värdepaket. Ett populärt sådant är Studentpaketet.

Erbjudanden?

Egen kondom?


Kondomer med folietryck

Kolla vad häftigt. Du kan göra en EGEN kondom! Använd ett foto på dig själv eller någon som är snyggare och gör din alldeles egna förpackning.
Du köper dem här