5% rabatt på ditt första köp!

@

CautionWear

CautionWear - Kondomer från USA

CautionWear är ett relativt ungt amerikanskt kondommärke med olika sorters kondomer. De startade 2004 (samtidigt som vi) i New Hampshire, USA och tillverkar kvalitetskondomer som mäter upp till alla standarder.

Normalstora och en mindre kondom

Iron Grip är en populär kondom i mindre storlek som vi har haft tidigare och glatt många av våra kunder! Detta är det starkaste vapnet i CationsWears arsenal och vi handplockade denna för många år sedan. Vi har sålt tusentals av denna - utan reklamationer! Den har en bredd på 49 mm och kniper alltså åt bra. Risken att kondomen glider av minskar avsevärt med Iron Grip!

Classic är en vanlig kondom utan krusiduller! Standardstor, behandlad med silikonbaserat glidmedel och med rak passform.

Black Ice är CautionWears tunna kondom. Den låter dig och din partner komma närmare varandra helt enkelt! Även den här kondomen är i normalstorlek och har rak passform.

Wild Rose har även den rak passform och är behandlad med silikonbaserat glidmedel. Dess speciella egenskap är dock att kondomen har en räfflad yta som förvandlar kondomen till mer än ett skydd. Räfflorna ger extra stimulans och gör det sköna ännu skönare!

Totalt 5 produkter i CautionWear

Mängdrabatt

 Favorit

NY Spara 1%

Från 3.95 kr

Mängdrabatt

 Favorit

NY Spara -3%

Från 3.95 kr

Mängdrabatt

 Favorit

NY Spara 1%

Från 3.95 kr

Mängdrabatt

 Favorit

NY Spara 1%

Från 3.95 kr

Mängdrabatt

 Favorit

NY Spara 1%

Från 3.95 kr

Visar 1-5 av 5 produkter

Erbjudanden?

Egen kondom?


Kondomer med folietryck

Kolla vad häftigt. Du kan göra en EGEN kondom! Använd ett foto på dig själv eller någon som är snyggare och gör din alldeles egna förpackning.
Du köper dem här