5% rabatt på ditt första köp!

@

Villkor

Villkor

Villkoren är uppdelade på två sidor. Detta är 1/2. Klicka här för att komma till 2/2.

Allmänt
Vi är ett e-handelsföretag med säte i Bromma. Sedan 2004 (!) har vi hjälpt butiker, e-handlare och privatpersoner med att få tag på världens bästa kondomer (och glidmedel).
Kondomkungen.se @ Bonnevier Healthcare AB
Linta gårdsväg 5
168 74 Bromma
556868-6363
Öppettider
Vår sajt har givetvis öppet dygnet runt. Men du som vill hämta dina varor är välkommen mellan 08.00-16.30 vardagar. 
Telefon: 08 29 32 90 (08.30-09.30). Vi rekommenderar att du mejlar vår kundtjänst. Vår målsättning är att alltid besvara mejl inom max 3 timmar för mejl inkomna före 13.30.
Mejl: kundtjanst@kondomkungen.se
Beställningsinformation
Efter att du lagt en order får du ett mejl med beställningsinformation. Har du råkat skriva fel e-postadress får du inget meddelande om orderbekräftelse. Detta påverkar dock inte beställningen utan den levereras som vanligt. Du bör vara 18 år eller ha målsmans godkännande när du handlar online. En beställning är bindande.
Priser
Priser anges i SEK och inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
På Kondomkungen.se gäller fraktfritt om du handlar för minst 99 kr. 
Betalning
Hos oss finns alla kända betalsätt såsom faktura, kortbetalning med Visa/Mastercard och direktbankbetalning via Klarna samt Swish. Du som har betalningsanmärkningar kan fortfarande handla hos oss med kort eller Swish. 
Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.
Väljer du att betala med Klarnafaktura skickas den via e-post. Den finns även tillgänglig online på klarna.se. Eventuella påminnelser skickas via post av Klarna. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.
Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress
Leverans
Vi erbjuder hemleverans inom Sverige (se www.condomking.eu för leveranser till andra länder). Försändelser som inte får plats i brevlådan hamnar på ditt närmaste ombud.  Orders kan även hämtas direkt från vårt lager i Stockholm (Bromma). 
1. Transportskada 
Om varan skadas under transport är det vi som är ansvariga. Du som kund måste meddela Kondomkungen.se så snart som möjligt. Undersök varan direkt när du mottagit den om den är skadad på ett sätt som gör att den inte går att användas som det är tänkt. Meddelande om skada måste vara oss tillhanda inom skälig tid. Har du inte kunnat inspektera din försändelse måste detta meddelas. 
2. Delleverans
Vi förbehåller oss rätten att dela upp beställningar till flera leveranstillfällen (kan tillämpas om någon vara är slut på lager). I de fall varor saknas och ordervärdet för dessa understiger 10% av totala ordervärdet kan dessa tas bort och fordringen delkrediteras.
3. Leveranstid
Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) så är deadline vardagar 15.00. Normalt är leveranstiden då 1-2 dagar. Bor du på en mindre ort eller väldigt högt upp i landet får du räkna med 1-3 dagar.*
4. Fraktkostnad
Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) och du handlar för mindre än 99 kronor är fraktkostaden 29 kronor. Annars fraktfritt. Detta gäller oavsett storlek och vikt på paketet. I de fall din order måste delas upp på flera försändelser står vi för de extra kostnaderna.
5. Utebliven leverans
 - När vi skickar din order, och du valt faktura som betalsätt, aktiveras fakturan. Hämtar du inte ut din order, eller meddelar oss att din order saknas, får du stå för eventuell påminnelseavgift ändå. Det är därför viktigt att du meddelar oss att din order inte anlänt senast 3 arbetsdagar efter lagd betalning så vi kan frysa Klarnas faktura innan det är för sent.
Reklamation görs online via "min sida" / beställningar.
6. Leveransadress
Kunden ansvarar för att leveransadressen stämmer.
Om leveransadressen inte stämmer och ordern levereras till den adressen gäller samma regler som för outhämtad försändelse (eftersom den kommer att returneras till oss).
Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor,  så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Det ligger på kundens ansvar att hämta ut en försändelse innan den automatiskt returneras av transportören. Har du gjort en beställning utan att ha fått en avisering måste du direkt meddela oss då detta troligen beror på felangiven e-post eller telefonnummer. Kostnaden för ej utlösta försändelser är 200 kronor. Denna avgift tas ut genom delkreditering av faktura eller en separat faktura. 
Vi skickar normalt din försändelse med PostNord men förbehåller oss rätten att använda andra transportbolag då detta är tillämpbart.
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp och du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.
Vi erbjuder hämtning från vårt hämtlager i Bromma. Om du valt detta och inte hämtar din order inom en vecka förbehåller vi oss rätten att returnera den för att frigöra plats i vårt lager. Orders packas omgående och avbokningar för hämtorders debiteras på samma sätt som outlösta försändelser.


Erbjudanden?

Egen kondom?


Kondomer med folietryck

Kolla vad häftigt. Du kan göra en EGEN kondom! Använd ett foto på dig själv eller någon som är snyggare och gör din alldeles egna förpackning.
Du köper dem här