5% rabatt på ditt första köp!

@

Om Kondomkungen

Om Kondomkungen

Kondomkungen® drivs av företaget Bonnevier Healthcare AB (556768-7461) och startades 2004.

Det hela startade i en lägenhet på Ringvägen i Stockholm. Jag tyckte att utbudet av kondomer på marknaden var riktigt uselt (läs mer under affärsidé nedan) och köpte en bokhylla som sedan fylldes med ett antal kondomsorter. Märkena bestod, som jag minns det i alla fall, av SOFT, Durex och RFSU. Jag satte sedan upp en webbutik med de funktioner som jag ansåg var viktigast. En enkel kassa och ett enkelt navigeringssystem. 

Efter några månaders marknadsföring, både online och fysiskt, började beställningarna komma in och proof of concept kunde checkas av. Nu, många år senare, har vi flyttat lagret fyra gånger och sitter nu på väldigt många kondomer i alla utföranden och storlekar. Vi breddade oss även tidigt med glidmedel och har idag kanske Sveriges bredaste sortiment även där. 

Anledningen till att företaget hette Bonnevier Konsult i början var att kassan drygades ut med lite olika konsulttjänster inom IT-sektorn. Och därför, nu när vi knappt konsultar längre, har vi bytt namn till Bonnevier Healthcare AB som bättre speglar vår huvudverksamhet. 

Vi är idag många som jobbar heltid med kondomer. Några är anställda i företaget och andra jobbar i partnerform eller som konsulter. Våra kunder består av privatpersoner, företag, kommuner och landsting. Vill du veta mer? 
   - Zacharias Bonnevier, VD och grundare.

 Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges största och bästa sortiment till de bästa priserna och med snabbast möjliga diskreta leverans. Det är inte många som vill fråga expediten i en vanlig butik vilken kondom han/hon tror passar. Dessutom är utbudet väldigt begränsat. Vårt mål är att när kondomer kommer i tanken ska Kondomkungen.se vara det första som landar på tungan. För säker körglädje™ helt enkelt.

Vi säljer även en del hälsorelaterade kringprodukter som t ex glidmedel och knipkulor samt grav- och ägglossningstester från RFSU.

Vi samarbetar med festarrangörer, ungdomsmottagningar och landsting. Kontakta oss gärna om ni är en sådan för antingen offert eller sponsorförfrågan av kondomer.


 Varför Kondomkungen®

Vi är pionjärer när det handlar om nätbaserad kondomförsäljning. Och våra tusentals nöjda kunder borgar för trygghet i ditt val av leverantör. Förutom det så jobbar vi mer än heltid med detta och lyssnar, och tillfredsställer, hela tiden kundens behov i val av produkter, erbjudanden och andra aktiviteter.

Kondomkungen satsar enbart på kondomer (och nära besläktade produktkategorier). 

Vi kommer även fortsättningsvis har fokus på världens bästa kondomer och kondomrelaterade tjänster. Allt för att vi ska behålla vår position som nätets bredaste och bästa kondomaktör.


 Sortimentet

Kondomkungens produkter håller högsta kvalitet, och det är produkter som vi tror att du som kund kommer att bli nöjd med. Produkterna i Kondomkungens sortiment är även CE-märkta, vilket garanterar att de uppfyller EUs grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Sortimentet består till största delen av välkända varumärken som t ex RFSU, Durex och Pasante. Vill du köpa billiga kondomer finns även storpacksalternativ (bulk).

Har du en produkt du tror skulle passa vårt sortiment? Kontakta oss!


 Service

Kondomkungen® erbjuder kundsupport via telefon mellan 10-15.30 (lunch 12-13). Vi finns även för snabba svar på kundtjanst@kondomkungen.se.


 Kondomkungen utomlands

Är du från Norge, Finland eller Danmark? Vi har sajter för de andra nordiska länder också. Du kan också handla på vår Internationella EU-sajt om du är utomlands. 


Partnership

Vill du bli partner med Kondomkungen®? Är du en seriös festarrangör? Har du en välbesökt sida och vill starta ett fördelaktigt Revenue Share program? Hör av dig!

...för säker körglädje™. 


 Med vänliga hälsningar,
Kondomkungen

Kondomkungen® är ett registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket (# 376521).


Sveriges i särklass bästa kådissajt. Alltid snabb leverans, låga priser, trevligt bemötande från kundservice, enkelt att navigera och hitta på sajten. Här borde alla köpa sina kondomer! /Martin
:D

Fan diggar er sida! Har beställt tidigare härifrån å tycker allt flyter på bra... (förkortad)
Markus, som uppskattar utbudet men håller sig till klassikerna.

Ja vad ska man säga... Ett kärleksliv utan kondomkungen är ett osäkert kärleksliv
Patrik, som är mycket intelligent!

En gång Kondomkungen, alltid Kondomkungen för min del =) Tack att ni finns.
Sara, som älskar variation och snabba leveranser.

Tack för att ni orkar med mig!
Robin, som hade många frågor och som fick många svar


Erbjudanden?

Egen kondom?


Kondomer med folietryck

Kolla vad häftigt. Du kan göra en EGEN kondom! Använd ett foto på dig själv eller någon som är snyggare och gör din alldeles egna förpackning.
Du köper dem här